Izvor: Luftika.rs, 24.Jun.2022, 16:59

Boško Obradović kaže da gejevi šire majmunske boginje i traži 100-godišnju zabranu gej parade

Lider Dveri Boško Obradović obratio se javnosti saopštenjem u kom traži zabranu gej parade u Beogradu, koja bi trebalo da se održi u septembru. Dveri će, kako je naveo, tražiti zabranu ovog događaja u narednih 100 godina, zbog narušavanja tradicionalnih porodičnih vrednosti u društvu, ali i zbog širenja majmunskih boginja. Samu paradu nazvao je „Nato-gej >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << paradom“.
On je rekao da najavljena gej parada nije ništa drugo nego produžena ruka NATO pakta u Srbiji i novi pokušaj daljeg urušavanja tradicionalnih duhovnih, moralnih i porodičnih vrednosti u Srbiji.
– Ne može biti slučajno to što zapadni centri moći širom sveta stalno kače LGBT zastave na svoje ambasade, jer je to očito nova totalitarna ideologija kojom žele da zavladaju svetom – kazao je.
Srpski pokret Dveri predložiće novom sazivu Narodne skupštine da usvoji Zakon o zabrani promocije homoseksualizma maloletnim licima i preporuku Vladi Srbije o zabrani gej parade u narednih 100 godina jer, kako kaže Obradović, „jednostavno ne možemo da prihvatimo da dete treba da ima tatu i tatu ili da se pre podne oseća kao muško a popodne kao žensko“.
– Ne želimo Beograd u septembru kao evropsku prestonicu promocije homoseksualizma, pornografije i svih drugih vidova izopačenosti koje se mogu videti na masovnim gej paradama širom sveta – rekao je dodavši da najavljena septembarska parada u Beogradu predstavlja takođe i bezbednosni i zdravstveni rizik i treba je otkazati i iz tog razloga.
– Ovo poslednje posebno s obzirom na širenje tzv. majmunskih boginja koje prema raznim javnim izvorima najviše prenose upravo homoseksualci –  kazao je Obradović u saopštenju u kom se još dodaje i to da će se Dveri uključiti u sve neophodne aktivnosti „da ova najavljena septembarska sramota u srpskoj prestonici bude zabranjena“.
Intervju sa Boškom Obradovićem: 10 najvažnijih pitanja za predsedničkog kandidata

Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.