Adel ludovala u noćnom klubu - igrala oko šipke i otkrila donji veš VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 09:23

Adel ludovala u noćnom klubu - igrala oko šipke i otkrila donji veš VIDEO

Pevačica Adel je u četvrtak partijala u noćnom gej klubu u Londonu. Da joj je bilo prilično zabavno, može se primetiti po snimcima koji se šire Tviterom.

Naime, Adel se pojavila na vratima kluba s velikom grupom prijatelja, piše "New York Post". Iz VIP lože pratila je takmičenje u toplesu, a u jednom trenutku pridružila se ekipi na pozornici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
I tako je kasnije objavljen video na kojem je plesala oko šipke.

Dok je bila na pozornici, okupljena publika je skandirala, a ona je ljude na plesnom podijumu upitala: "Kako svi znaju da sam to ja?"

Adel je potom izabrala pobednicu takmičenja u toplesu i poručila joj: "Mi volimo žene, jeb*** žene, zar ne? Da, biram je, vidim da si jeb*** lijepa, ljupka i samopouzdana sa svim ovim muškarcima koji te okružuju."

Objavljen je i video na kojem Adel peva i pleše u VIP loži, a sako je otkopčala pa se videlo da ispod nosi crni brushalter. Na njeno pojavljivanje u londonskom klubu ne nedostaje komentara.

"Adel živi svoj najbolji život", "Baš je pijana", "Baš je luda, volim je", neki su od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.