Adel ludovala u noćnom klubu - igrala oko šipke i otkrila donji veš VIDEO

Pevačica Adel je u četvrtak partijala u noćnom gej klubu u Londonu. Da joj je bilo prilično zabavno, može se primetiti po snimcima koji se šire Tviterom.

Život

Izvor: B92

Subota, 12.02.2022.

08:17

Adel ludovala u noćnom klubu - igrala oko šipke i otkrila donji veš VIDEO
Foto:EPA/ VICKIE FLORES

Naime, Adel se pojavila na vratima kluba s velikom grupom prijatelja, piše "New York Post". Iz VIP lože pratila je takmičenje u toplesu, a u jednom trenutku pridružila se ekipi na pozornici.

I tako je kasnije objavljen video na kojem je plesala oko šipke. Dok je bila na pozornici, okupljena publika je skandirala, a ona je ljude na plesnom podijumu upitala: "Kako svi znaju da sam to ja?" Adel je potom izabrala pobednicu takmičenja u toplesu i poručila joj: "Mi volimo žene, jeb*** žene, zar ne? Da, biram je, vidim da si jeb*** lijepa, ljupka i samopouzdana sa svim ovim muškarcima koji te okružuju." Objavljen je i video na kojem Adel peva i pleše u VIP loži, a sako je otkopčala pa se videlo da ispod nosi crni brushalter. Na njeno pojavljivanje u londonskom klubu ne nedostaje komentara. "Adel živi svoj najbolji život", "Baš je pijana", "Baš je luda, volim je", neki su od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: