UPALA MU SEKIRA U MED! Evo ko će naslediti 250 MILIONA DOLARA NASLEDSTVA rok kraljice, Tine Tarner!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 17:19

UPALA MU SEKIRA U MED! Evo ko će naslediti 250 MILIONA DOLARA NASLEDSTVA rok kraljice, Tine Tarner!

U svetu, i kao roker možete da zaradite lepe novce!

Bogatstvo Tine Tarner, rokenrol kraljicee koja je preminula ove nedelje, procenjeno na oko 250 miliona dolara, naslediće verovatno njen suprug Ervinu Bah.

Pevačica je sa nemačkim muzičkim direktorom i producentom bila u braku 10 godina. Venčali su se 2013. godine nakon više od 26 godina veze.

Pevačica Ana Mej Bulok, javnosti poznatija kao Tina Tarner, preminula je u 83. godini života.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako se navodi, Tina Tarner umrla je prirodnom smrću kod kuće u Švajcarskoj, nakon što je provela godine u borbi protiv raka, četiri decenije visokog krvnog pritiska i transplantaciju bubrega.

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Za života je bila velika patnica i žrtva, ali i žena nevrovatne harizme i božanstvenog glasa. Dokumentarac "Šta ljubav ima s tim" možda najbolje opisuje njen trnovit put do zvezda.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveni detalji sahrane Tine Tarner: Evo ko će moći da prisustvuje oproštajnoj ceremoniji

Izvor: B92, 28.Maj.2023

Smrt kraljice rokenrola Tine Tarner, koja je umrla u 83. godini prirodnim putem, rastužila je svet, a sada se nagađa ko će sve prisustvovati njenoj sahrani...Naime, još uvek nije naglašeno kada će biti sahrana, ali njen portpalor je rekao:.."Održaće se privatna služba, kojoj će prisustvovati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.