Otkriveni detalji sahrane Tine Tarner: Evo ko će moći da prisustvuje oproštajnoj ceremoniji

Izvor: B92, 28.Maj.2023, 19:06

Otkriveni detalji sahrane Tine Tarner: Evo ko će moći da prisustvuje oproštajnoj ceremoniji

Smrt kraljice rokenrola Tine Tarner, koja je umrla u 83. godini prirodnim putem, rastužila je svet, a sada se nagađa ko će sve prisustvovati njenoj sahrani.

Naime, još uvek nije naglašeno kada će biti sahrana, ali njen portpalor je rekao:

"Održaće se privatna služba, kojoj će prisustvovati bliski prijatelji i porodica", navedeno je u saopštenju, prenosi Daily mail.

Podsetimo, Tina Tarner rođena je 26. novembra 1939. godine. Preminula je u sredu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 24. maja 2023. u svom domu u Švajcarskoj, čija je državljanka postala 2013. godine.

Tina se ranije borila sa rakom creva i patila od visokog krvnog pritiska više od četiri decenije.

Otkako je objavljena vest o Tjunerovoj smrti, fanovi su se okupljali ispred zvezdine kuće na jezeru kako bi odali počast muzičkoj legendi koja je od Švajcarske učinila svoj dom skoro tri decenije.

Velika gomila je počela da se okuplja ispred kapije od livenog gvožđa, obavijena mrakom, obožavaoci su hodali jedan po jedan da polože cveće ili zapali sveće.

"Ti si jednostavno najbolja“, glasila je jedna od desetina poruka smeštenih među buketima.

"Šokiran sam", rekao je za AFP Miran Žnider, 48-godišnji Slovenac koji živi u blizini, boreći se sa suzama. "Nisam očekivao da će se to dogoditi tako rano."

Upitan zašto je došao, Znider je rekao: 'Zato što je to kraljica, kraljica svih žena."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.