Supernatural festival 25. april u Botaničkoj Bašti

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Feb.2020, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supernatural festival 25. april u Botaničkoj Bašti

Supernatural festival pod sloganom „Bee Supernatural“ ove godine održaće se u subotu, 25. aprila u Botaničkoj Bašti, Jevremovac u centru grada a tema ovogodišnjeg festivala je Pčela.

 
Festival ove godine ima misiju da skrene pažnju javnosti i donosiocima odluka, da je prioritet zaštita i unapređenje staništa pčela.
 
Međunarodni „Earthwatch“ Institut je na poslednjem sastanaku u Londonskom društvu „Royal Geographica“l proglasio pčele najvažnijim bićima na planeti Zemlji. 70 odsto svetskog biodiverziteta zavisi isključivo od pčela, a polinacija, ili oprašivanje - možda i najvažnija funkcija pčela...
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.