Izvor: 025info.rs, 06.Mar.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U utorak i sredu osmomartovska prodajna izložba radova članova Klaster turizma Apatin

Udruženje “Klaster turizma mikroregije Apatin“, u saradnji sa Komisijom za rodnu ravnopravnost našeg grada i uz pomoć Turističke organizacije opštine Apatin, organizuje prodajnu izložbu radinosti svojih članova 07. i 08. marta u glavnoj ulici, između Maxija i fontane. Ova osmomartovska prodajna izložba održava se drugu godinu za redom, a svoje radove izlagaće dvadesetak članova udruženja. Počinje u utorak, 07. marta, od 16 sati i traje do večernjih časova, dok će u sredu, 08. marta, biti otvorena u jutarnjim satima i trajati do uveče. Ukoliko bude padala kiša, izložba će biti održana u prostorijama Udruženja ,,Klaster turizma mikroregije Apatin''.   Obradujte svoje dame nečim unikatnim i tradicionalnim za predstojeći Dan žena.   Nešto više o izložbi saznali smo od Branka Koraća, predsednika ovog udruženja.  

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Izložba "Poziv na putovanje" od 9. marta u MSUV

Izvor: Radio 021, 06.Mar.2017

Otvaranje izložbe "Poziv na putovanje" Čedomira Vasića, održaće se u četvrtak, 9. marta u 19 časova, u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine (Dunavska 37)...Stručno vođenje biće 16. marta u 13 sati...Izožba Poziv na putovanje (l’Invitation au voyage) zamišljena je kao skup nekoliko različitih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.