Slavlje po firmama uz poneki cvet

Izvor: Danas, 07.Mar.2011, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlje po firmama uz poneki cvet

Osmi mart, Međunarodni dan žena, koji je prvi put obeležen na današnji dan pre 100 godina, u Srbiji je odavno izgubio svoju političku notu i postao, uglavnom, prilika da muškarci izraze svoju ljubav i poštovanje prema bliskim ženama i tako u neku ruku sličan Prazniku majki u Americi i Danu zaljubljenih – prazniku koji sve više dobija globalni karakter.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih,   Međunarodni dan žena

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

8. mart: Žene o ženama

Izvor: B92, 08.Mar.2011, 03:10

Predstavnice lepšeg pola, koje učestvuju u javnom životu Srbije, različitog su mišljenja da li su ravnopravne sa muškarcima i dok jedne smatraju da se ni za 100 godina od kada je počeo da se obeležava Međunarodni dan žena ništa nije promenilo u korist žena, druge imaju pozitivan stav i ukazuju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.