Romantični restorani u Novom Sadu za 8. mart i Dan zaljubljenih

Izvor: Luftika.rs, 13.Feb.2018, 05:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romantični restorani u Novom Sadu za 8. mart i Dan zaljubljenih

Romantični restorani u Novom Sadu imaju posebnu draž tokom svakog godišnjeg doba. Ipak, najviše se traže na Dan zaljubljenih i na 8. mart. Kada su u pitanju restorani za parove, romantična mesta kakva Novi Sad ima, mi smo napravili izbor najlepših. Pred vama je lista restorana u Novom Sadu u kojima parovi, uz romantičnu večeru, mogu da proslave Dan zaljubljenih, Osmi mart ili neku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << drugu posebnu priliku.
Spisak preporuka za romantične restorane bi svakako mogao biti veći. Ipak, bilo bi malčice jezivo da romantičnim parovima preporučimo mesta na kojima su se odigrali neki od najkrvavijih mafijaških obračuna, pa smo takva mesta zaobilazili.
Restoran Inspiracija Drage Spasić 2a
Jedan od najromantičnijih restorana u Novom Sadu i jedno od najlepših mesta za zaljubljene.
Romantičan restoran za parove: Inspiracija U ovom romantičnom restoranu, specijalno za Dan zaljubljenih imaju meni “Ona” ili “On”.
 
Meni “Ona” Penušavo vino dok razmenjujete poglede Glavno jelo “Rolovana ćuretina u slanini punjena paprikom, sirom i susamom” + prilog Roze vino “Rosa Nostra” dok bojite svet u ružičasto Pusla kolač od jagoda, da se trenuci zaslade Cena za dve osobe 2.800 dinara
Meni “On” Penušavo vino za opuštanje Glavno jelo “Marinirani svinjski file sa sosom od vrganja” + prilog Točeni Tuborg 0,33 za razigrane momente Desert “Čoko čili tartufi”, da začinite vaše veče Cena za dve osobe 2.800
Meni birate sami, možete ih poručiti i pojedinačno.
Osoblje restorana Inspiracija će vam preporučiti neko od vinskih sorti sa veoma zanimljive vinske karte. Saznajte više na Facebook stranici Inspiracija restorana Novi Sad.
Restoran Zak Šafarikova 6
Bilo da da je vaš izbor guščija džigeriva sa ragluom od malina ili puževi sa salatom i sosom od tartufa, ili samo pržene lignje, nećete se pokajati. Tu su i prženi škampi ili hobotnica sa komoračem, sušenim paradajzom i belim lukom.

Restoran Zak ima na raspolaganju i apartmane, a njihovu raspoloživost možete proveriti ovde. A ovde možete da rezervišete sto za dvoje.
U restoranu Zak često vas može iznenaditi veoma nežna džez ili klasična muzika uživo.
Predlog restorana je fusili u sosu od fruškogorskih tartufa i Lektor Vinarije Erdevik
Project 72 Wine&Deli Kosovska 15a
Preporuka za parove: pačije grudi, škampi na baš dobroj salati ili standardan biftek. Njihove čarobne kombinacije sastojaka, sa dosta kontrasta, posebne arome i začini… Uživanje za sva čula.

Uz to, vinska karta u Projektu 72 je zaista posebna.
Restoran Le Piaf Trg neznanog junaka 2
Le Piaf je restoran francuske, italijanske, generalno mediteranske kuhinje sa posebnim šmekom. Ljupko i intimno mesto, jedan od boljih izbora restorana za parove za Dan zaljubljenih ili 8. mart.

Preporuke restorana za parove:
Brusketi sa mariniranom hobotnicom, lukom, paradajzom, peršunom i maslinovim uljem Ćuretina sa tikvicama i paprikom u sosu od đumbira, belog luka, belog vina, soja sosa serviranog sa rižom i pohovanim lukom Biftek Pepe Verde Za dezert – Kruške kuvane u crnom vinu, punjene čokoladom i vanilom Caffe Loft Njegoševa 2
Kafe Loft ima solidnu kuhinju i zanimljiv, nenametljiv koncept. Ovde parovi možda neće imati intimu kao u restoranima, ali Loft ima veliku prednost – ovo mesto kao da je stvoreno za Instagram.


Light up your day 💡 #loftzeleznicka #loftns #neighbourhood #café #meetrealcoffee #coffee #novisad #coffeelovers
A post shared by LOFT (@loft_coffee_lounge_bar) on Jan 30, 2018 at 6:51am PST


Romantični par koji ovde provede 8. mart ili Dan zaljubljenih moći će ne samo da uživa u posebnoj atmosferi, nego može odmah na jedinstven način to da dočara i svojim prijateljima.
POVEZANO: Najbolji bifteci u Novom Sadu
Pogledaj vesti o: Osmi mart,   Dan zaljubljenih

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.