Osmomartovsko darivanje i druženje u Volonterskom servisu Zvezdare

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Mar.2017, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmomartovsko darivanje i druženje u Volonterskom servisu Zvezdare

BEOOGRAD - Povodom predstojećeg praznika Dana žena danas je Volonterski servis Zvezdare organizovao tradicionalno druženje sa majkama koje imaju decu sa razvojnim problemima ili invaliditetom, najavila je opština Zvazdara.
 
Volonteri  Savetovališta za pojedince i porodicu realizovali su interaktivnu radionicu na temu "Zašto smo zajedno jače", a zatim je u partnerstvu sa Akademijom Edukativom otvorena "Kuća lepote za mame" u kojoj će sve zainteresovane majke dobiti besplatne usluge frizera.
 
 
Agencija MMT Lotos će angažovati usluge šminkera. Pekara „Trpković” je, kao donator, zadužena za slano i slatko posluženje.
 
Cilj radionice i druženja je da se majke međusobno...
Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.