Marinac koji je ubio Bin Ladena: Vojna parada je sr**e

Izvor: B92, 09.Feb.2018, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinac koji je ubio Bin Ladena: "Vojna parada je sr**e"

Vašington -- Robert O’Nil, biši američki marinac koji je ubio Osamu bin Ladena 2011. rekao je da je vojna parada koju bi da organizuje Donald Tramp “sr**e“.

Vojna parada je sr**e trećeg sveta. Mi se spremamo. Mi se borimo. Kraj priče“, napisao je on na Tviteru, prenosi "Foks njuz"

Inače, O’Nil je samo jedan od nekoliko ratnih veterana koji se javno usprotivio ideji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vojne paradu kakvu američki predsednik želi.

On je takođe podsetio da je Amerika imala vojne parade, a naveo je takođe da su zapravo Rusija i Francuska, koje redovno održavaju vojnu svečanost, zapravo “zemlje trećeg sveta jer nikada nisu mogle da prevladaju svetom kao što su mogle SAD“.

Da podsetimo, američki predsednik je naveo da je prošle godine video u Francuskoj paradu koja je bila “jedna od najimpresivnijih“, te da još bolju želi u SAD 4. jula.
Pogledaj vesti o: Osama Bin Laden,   Donald Tramp

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marinac koji je ubio Bin Ladena: Trampova parada je glupost

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2018

Bivši američki marinac Robert Onil koji tvrdi da je ispalio smrtonosni hitac u Osamu bin Ladena, žestoko je kritikovao želju predsjednika SAD Donalda Trampa da organizuje vojnu paradu u Vašingtonu..."Vojna parada je s***e iz trećeg svijeta. Pripremimo se, odlučimo, borimo se. Prestanite s ovom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.