VIDEO: Srušio se avion sa više od 100 putnika, nema poginulih

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2018, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Srušio se avion sa više od 100 putnika, nema poginulih

Oko 85 osoba povređeno je, od kojih neke teško, kada se srušio avion meksičke avio-kompanije "Aeromeksiko" neposredno po poletanju iz savezne američke države Durango.

Lokalni zvaničnici, ipak, napominju da niko nije poginuo prilikom pada aviona, u kojem se nalazilo 97 putnika i četiri člana posade.

Državni guverner Duaranga Hose Aispuro naveo je na svom nalogu na Tviteru da je "potvrđeno da nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << žrtava nezgode".

Aerodromski zvaničnik rekao je, pozivajući se na preliminarne izveštaje, da je do nesreće došlo zbog loših vremenskih uslova.

Portparol civilnih vazduhoplovnih vlasti Meksika Alehandro Kardosa rekao je da je 85 osoba povređeno i naglasio da je požar, koji je izbio nakon nezgode, ugašen, a da nema podataka da je iko stradao u požaru.

Guverner Duranga Hose Rosas Aispuro istakao je da je avion išao ka meksičkoj prestonici. Dodao je da su očevici čuli nešto nalik na pucanj i onda se avion odjednom našao na zemlji.

"Aeromeksiko" je naveo da se radi o avionu "Embraer 190", koji može da primi 100 putnika, a koji je leteo od Duranga ka Meksiko Sitiju.



Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Putnici gledali smrti u oči, ali niko nije poginuo! Detalji avionske nesreće u Meksiku (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2018

Povređeno je oko 85 osoba..Oko 85 osoba povređeno je danas, od kojih neke teško, kada se srušio avion meksičke aviokompanije "Aeromeksiko" neposredno po poletanju iz savezne američke države Durango, javlja Rojters...Pročitajte i:..Lokalni zvaničnici, ipak, napominju da niko nije poginuo prilikom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.