VIDEO: Šestogodišnjak ubijen dok je branio majku od silovatelja

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Šestogodišnjak ubijen dok je branio majku od silovatelja

Šestogodišnji dečak Kutlvano Garesape ubijen je ubodima razbijenom staklenom flašom dok je pokušavao da odbrani svoju majku od silovatelja u Severnom Kejpu u Južnoafričkoj Republici.

On se sa svojom majkom Segomotso i mlađim bratom zaputio prema školi kada im je nepoznati čovek prišao s leđa, uhvatio majku za rame i tražio novac. Kada je rekla kako nema novca i pokušala da se udalji, muškarac je postao agresivan, oborio je na zemlju i bacio se na nju.

Šestogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je napadača počeo da udara šakama govoreći mu da pusti njegovu mamu, prenosi "The Independent".

"Mlađi sin je bio uplašen, ali je Kutlvano nastavio da me odbrani. Osetila sam kada mi je napadač gurnuo ruku pod suknju i tada sam shvatila da će me silovati pred mojom decom", rekla je Segomotso.

Kutlvano je uspeo da odvuče napadačevu pažnju, a njegova majka je iskoristila to kako bi pobegla sa mlađim sinom. On je zatim svoj bes usmerio prema Kutlvanu, bacio ga na zemlju i izbo razbijenom flašom.

"Čula sam ga kako plače i kako me doziva. Videla sam da je pokušavao da se odbrani, ali čovek je samo nastavljao da ga ubada nečim. Bila sam bespomoćna štiteći mlađeg sina. Dozivala sam pomoć, ali uzalud", dodaje majka nesrećnog dečaka.

Napadač je kasnije uhvaćen i optužen za ubistvo šestogodišnjeg deteta, a članovi lokalne zajednice zahtevaju njegov ostanak u zatvoru bez mogućnosti izlaska uz kauciju.

Jedan lokalni stanovnik kazao je kako su sada svi zabrinuti, naročito roditelji, budući da se ovaj napad dogodio u neposrednoj blizini škole i to ujutru.



Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.