Dečak izboden na smrt dok je spasavao majku od silovatelja

Izvor: B92, 21.Avg.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak izboden na smrt dok je spasavao majku od silovatelja

Jedan šestogodišnjak izboden je na smrt u Južnoafričkoj Republici dok je spasavao svoju majku od silovatelja. On je izboden polomljenom flašom na putu ka školi.

Majka ubijenog dečaka je izjavila da se sa njim i još jednim sinom uputila ka školi kada se pojavio muškarac i napao je.

Kako je rekla, muškarac je od nje najpre tražio novac, a zatim je postao agresivan i bacio je na tlo. Dečak je tada počeo da udara muškarca i da viče: "Pusti moju mamu“. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"On me je branio dok je napasnik cepao moju košulju, želeo je da me siluje pred decom“, kazala je majka.

Dečak je uspešno omeo napadača i žena se oslobodila, ali je dete postalo žrtva. Dok je majka otrčala po pomoć, napasnik je tukao dečaka i ubadao ga polomljenom flašom, zatim je pobegao.

Iz policije je navedeno da je uhapšen muškarac star 32 godine, prenosi "Independent".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.