Izvor: Luftika.rs, 14.Apr.2021, 15:38

Uhapšen sveštenik kojeg je devojčica prijavila da ju je pipkao i mamio da se poljube u usta

Seoski sveštenik iz okoline Svilajnca lišen je slobode pod optužbama da je polno uznemiravao 14-godišnju devojčicu.
Sveštenik će u pritvoru provesti 30 dana, a navodni seksualni napad dogodio se u porodičnoj kući žrtve, gde je uhapšeni sveštenik došao da osvešta vodicu. Prema prijavi, on je devojčicu uhvatio za ruku i nagovarao da se poljube u usta.
Sveštenik je iskoristio trenutak kada su brat i otac devojičice napustili kuću i neprikladno je poljubio devojčicu. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << samo žrtva tvrdi ona je odbila da uzvrai poljubac, nakon čega je i pobegla iz kuće, a napad prijavila policiji.
U prvoj izjavi pred nadležnim organima sveštenik je rekao da je devojčica bila tužna i da ju je, želeći da je uteši, poljubio “roditeljski”.
Lokalci kažu da je uhapšani sveštenik do sada bio ‘čovek za primer’ i da za 15 godina koliko je aktivan u njhovom selu nikada nisu pomislili da je sposoban za takva nedela.
– Svašta se priča. Ne znam koliko je to tačno. On i meni sveti vodicu i poljubi moje ćerke, ali nikada to nisam shvatio kao polno uznemiravanje. Mislim da on to nije uradio iz tog razloga. Znam da je izgubio sina i brata i da je rastrzan zbog toga, ali ne mogu da verujem da je spreman da uradi tako nešto. On je najškolovaniji pop u svilajnačkoj opštini. Porodica devojčice je takođe dobra i poštena, tako da ne znam šta da mislim – kaže meštanin sela iz kog je uhapšen sveštenik, a prenose Novosti.
Žene za posao ucenjuju seksualnim ‘uslugama’, najviše u Kruševcu

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

POP OSTAJE U PRITVORU Svešteniku koji je osumnjičen da je polno uznemiravao devojčicu pritvor produžen do 30 dana

Izvor: Blic, 15.Apr.2021, 10:48

Sveštenik P. P. iz okoline Svilajnca uhapšen je zbog sumnje da je polno uznemiravao devojčicu (14), tražeći od nje, kako su preneli pojedini mediji, da ga poljubi u usta dok je u kući njene porodice svetio vodicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.