U ponedeljak na Štrandu prikupljanje pomoći za lečenje Nataše Minić iz Futoga

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedeljak na Štrandu prikupljanje pomoći za lečenje Nataše Minić iz Futoga

U okviru akcije "Humani ponedeljak" na Štrandu 21. avgusta prikupljaće se novac za lečenje sedmogodišnje Nataše Minić iz Futoga.

Nataša boluje od spastične kvadripareze i do danas nije prohodala. U stanju je da sedi i puzi, a uz preporučene terapije postoje šanse da, uz tuđu pomoć i ortopedska pomagala, napravi prve korake. Redovno ide na terapije kod defektologa, logopeda i na terapijsko jahanje.

Sve ljudi dobre volje i ovog puta su pozvani da u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u što većem broju posete Štrand i da, umesto kupovine dnevne ulaznice u kutije koje će biti postavljene uz ulaze na plažu, prilože novčane priloge za pomoć u lečenju male Nataše.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

"Humani ponedeljak" za sedmogodišnju Natašu

Izvor: NoviSad.com, 21.Avg.2016

Sutrašnji "Humani ponedeljak" na Štrandu biče namenjen za lečenje sedmogodišnje Nataše Minić iz Futoga. Nataša boluje od spastične kvadripareze i..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.