U nedelju počinju radovi na koridoru 10

Izvor: Blic, Tanjug, 06.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju počinju radovi na koridoru 10

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić najavio je danas u Kragujevcu da će u nedelju, 10. maja, početi radovi na koridoru 10, od Horgoša do Novog Sada.



Otvarajući kružni tok na Petrovačkoj magistrali, Dinkić je rekao da je izgradnja autoputeva u celom svetu jedna od ključnih antirecesionih mera, tako da i Vlada Srbije ima nameru da pojača izgradnju putne mreže, tako da konačno počinje da se ozbiljno radi na autoputevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Srbiji.

Reč je o izgradnji oko 20 kilometara leve saobraaćajne trake na autoputu od Horgoša do Novog Sada, a na tender za izgradnju tog dela saobraćajnice stiglo je 15 prijava.

Za sada još nije objavljeno ko će biti izvođač radova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.