Trudnica iz Sremske Mitrovice za koju se sumnja da ima koronavirus rodila zdravu bebu

Izvor: Luftika.rs, 30.Mar.2020, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica iz Sremske Mitrovice za koju se sumnja da ima koronavirus rodila zdravu bebu

U porodilištu Kliničko-bolničkog centra „Dr Dragiša Mišović“, namenjenog isključivo za hospitalizaciju obolelih od Kovida 19, danas se porodila pacijentkinja iz Sremske Mitrovice i rodila potpuno zdravu devojčicu.
Majka i otac su inače bili u izolaciji zbog velike sumnje da su zaraženi korona virusom, a trudnica je na odeljenje primljena u fazi porođaja, piše Mondo.
Porodilište u KBC „Dr Dragiša Mišović“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << određeno je i za porođaje trudnica kod kojih se sumnja na korona virus, ili je infekcija potvrđena.
Devojčica se rodila sa 3.290 grama i potupno je zdrava.
Prema najnovijem preseku 30. marta u 15 časova, u poslednja 24 sata u Srbiji je registrovano još 44 obolelih od korona virusa i sada imamo ukupno 785 obolelih.
Epidemiolog Predrag Kon rekao je juče na konferenciji kriznog štaba da smo trenutno u ratu sa korona virusom, ali i da ćemo pobediti do juna!
Kako se bračni par iz Beograda sa 13-mesečnom bebom izborio sa koronom

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"Dragiša Mišović": Majka i beba dobro, testirane na koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2020

Porodilja sumnjiva na korona virus, koja se danas porodila u bolnici "Dragiša Mišović", i njena beba su dobro, testirane su na Kovid-19 i izolovane jedna od druge, izjavila je upravnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo KBC "Dragiša Mišović" Slađana Mihajlović i dodala da je porodilište...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.