Još jedna pobeda života nad virusom korona: U „Dragiša Mišović“ rođena zdrava devojčica, roditelji bili u izolaciji

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2020, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna pobeda života nad virusom korona: U „Dragiša Mišović“ rođena zdrava devojčica, roditelji bili u izolaciji

Majka i otac su u velikoj sumnji da su zaraženi BEOGRAD - U bolnici „Dragiša Mišović“ koja je namenjena isključivo za hospitalizaciju obolelih od Kovida 19 danas se porodila pacijentkinja iz Sremske Mitrovice i rodila zdravu devojčicu, saznaje Tanjug u toj bolnici. Majka i otac su inače bili u izolaciji zbog velike sumnje da su zaraženi korona virusom, a u odeljenju Kovid „Dragiše Mišović“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << primljena je u fazi porođaja. Bolnica Dragica Mišović, inače, određena je i za porođaje trudnica obolelih ili sumnjivih na Kovid 19 zbog velikog rizika i za majku i za dete. Devojčica se rodila sa 3.290 grama i potupno je zdrava.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Trudnica iz Sremske Mitrovice za koju se sumnja da ima koronavirus rodila zdravu bebu

Izvor: Luftika.rs, 30.Mar.2020

U porodilištu Kliničko-bolničkog centra „Dr Dragiša Mišović“, namenjenog isključivo za hospitalizaciju obolelih od Kovida 19, danas se porodila pacijentkinja iz Sremske Mitrovice i rodila potpuno zdravu devojčicu.. Majka i otac su inače bili u izolaciji zbog velike sumnje da su zaraženi...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.