Izvor: Radio 021, 08.Nov.2020, 20:53

Srbija protiv Škota desetkovana zbog italijanske zabrane

Reprezentacija Srbije će u četvrtak na megdan Škotskoj izaći desetkovana usled zabrane koja je uvedena za deo igrača iz Serije A.

Lokalne vlasti u Italiji donele su odluku kojom se fudbalerima Fjorentine, Đenove, Intera, Lacija, Rome i Sasuola zabranjuje da se priključe nacionalnim timovima u predstojećem reprezentativnom ciklusu, saznaje italijanski novinar Palmeri Tankredi.

Ovakva odluka sa Apeninskog poluostrva odraziće se na reprezentaciju Srbije koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zato desetkovana dočekati Škotsku u finalu baraža za Evropsko prvenstvo zakazanom za četvrtak, u 20:45 časova, na stadionu "Rajko Mitić".

Usled zabrane, na poziv selektora Ljubiše Tumbakovića neće moći da se odazovu ranije pozitivni Filip Đuričić, ali ni Aleksandar Kolarov, Sergej Milinković-Savić, Nikola Milenković i Dušan Vlahović.

Jedina dva igrača iz Italije koja neće biti sprečena da igraju za "orlove" protiv Škota su Saša Lukić i Darko Lazović.

Autor: Nova.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.