Srbija protiv Škota desetkovana zbog italijanske zabrane

Reprezentacija Srbije će u četvrtak na megdan Škotskoj izaći desetkovana usled zabrane koja je uvedena za deo igrača iz Serije A.
Lokalne vlasti u Italiji donele su odluku kojom se fudbalerima Fjorentine, Đenove, Intera, Lacija, Rome i Sasuola zabranjuje da se priključe nacionalnim timovima u predstojećem reprezentativnom ciklusu, saznaje italijanski novinar Palmeri Tankredi.
 
Ovakva odluka sa Apeninskog poluostrva odraziće se na reprezentaciju Srbije koja će zato desetkovana dočekati Škotsku u finalu baraža za Evropsko prvenstvo zakazanom za četvrtak, u 20:45 časova, na stadionu "Rajko Mitić".
 
Usled zabrane, na poziv selektora Ljubiše Tumbakovića neće moći da se odazovu ranije pozitivni Filip Đuričić, ali ni Aleksandar Kolarov, Sergej Milinković-Savić, Nikola Milenković i Dušan Vlahović.
 
Jedina dva igrača iz Italije koja neće biti sprečena da igraju za "orlove" protiv Škota su Saša Lukić i Darko Lazović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Luka Dončić u finalu NBA lige

Košarkaši Dalasa plasirali su se danas u finale NBA lige, pošto su u petoj utakmici finala plej-ofa Zapadne konferencije na gostujućem terenu pobedili Minesotu 124:103.