Sombor: Sa udruženjem građana iz kase izvukli milion dinara

Izvor: Radio 021, 11.Jul.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sombor: Sa udruženjem građana iz kase izvukli milion dinara

Somborska policija je, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg odgovornog lica JKP "Čistoća" Sombor i radnika u JKP "Zelenilo" Sombor, zbog sumnje da su zloupotrebili položaje.

Oni se terete da su, kao odgovorno lice JKP "Čistoća" i koordinator za realizaciju Ugovora o usluzi edukacije korisnika za podizanje ekološke svesti građana sa UG "Volonter Sombor", sačinili izveštaj o >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << realizovanim uslugama i edukaciji korisnika i odobrili plaćanje usluga iako nisu bile izvršene u potpunosti.

Time su, kako se sumnja, oštetili JKP "Čistoća" i pribavili protivpravnu imovinsku korist za UG "Volonter" iz Sombora u iznosu od 1.050.000 dinara.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.