Radnik EPS-a dobijao 700 evra mita kako bi firmi mesečno umanjio račun za milion dinara

Izvor: Radio 021, 05.Nov.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik EPS-a dobijao 700 evra mita kako bi firmi mesečno umanjio račun za milion dinara

Kraljevačka policija uhapsila je tri osobe zbog davanja i primanja mita.

Uhapšen je 64-ogodišnji D.T. zaposlen u "Elektrodistribuciji" u Raški zbog primanja mita, dok su zbog davanja mita uhapšeni B.P, 47-ogodišnji direktor preduzeća "Milkop" iz Raške, i radnica iste firme, 37-ogodišnja I.P.

Osumnjičeni direktor i radnica Milkopa su tokom ove godine, u više navrata davali novac radniku EPS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kako bi umanjio račune za struju tom preduzeću, što je on i činio. Ovaj radnik EPS-a je mesečno umanjivao račune ovom preduzeću za oko milion dinara, za šta je dobijao 700 evra mesečno.

Osumnjičeni su uhapšeni u momentu primopredaje 700 evra mita, njima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Radnik Elektrodistribucije uhapšen zbog primanja mita

Izvor: N1 televizija, 05.Nov.2018

Radnik u "Elektrodistribuciji" u Raškoj i dvoje zaposlenih u preduzeću "Milkop" uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivična dela primanja i davanja mita, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Uhapšeni je D.T. (64) zaposlen u "Elektrodistribuciji" u Raškoj zbog primanje mita, odgovorno...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.