Pokušao da proda ćerku da kupi iPhone i motor

Izvor: Radio 021, 09.Mar.2016, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da proda ćerku da kupi iPhone i motor

Jedan Kinez osuđen je na tri godine zatvora, jer je svoju bebu od 18 dana prodao preko interneta kako bi kupio iPhone.

Čovek koji se u medijima pominje samo kao "A Duan" iz provincije Fuđen na jugoistoku Kine, pronašao je kupca za svoju novorođenu ćerku putem društvene mreže QQ i od njega tražio 3.500 dolara za bebu. Od tog novca navodno je planirao da kupi iPhone i motor.

Majka je radila više >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poslova, dok je otac provodio vreme u internet kafeima. Oba roditelja imala su 19 godina u vreme kada je došlo do neplanirane trudnoće. Pošto nemaju novca da izdržavaju bebu, devojčica je ostala kod sestre kupca, nakon što se on predao policiji.

Majka je navodno rekla policiji: "I sama sam usvojena, a mnogi ljudi u mom rodnom gradu šalju svoju decu drugim ljudima da ih odgajaju. Ja stvarno nisam znala da je to nelegalno". Ona je dobila uslovnu kaznu od dve i po godine.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.