Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: Prodao bebu preko interneta da bi kupio nov motor i telefon

FUDŽIAN - Jedan Kinez koji je svoju bebu prodao preko interneta osuđen je na tri godine zatvora.

Njegova ćerka bila je stara samo 18 dana kada su je roditelji prodali zainteresovanima na društvenim mrežama.

Muškarac iz Fudžian provincije, na jugoistoku Kine, želio je da kupi "ajfon" i motor od oko 3.200 evra, koliko je dobio za bebu.

Kako pišu tamošnji mediji, kupca za ćerku našao je preko društvene mreže QQ. Oba roditelja su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << imala 19 godina kada je došlo do neželjene trudnoće.

Osoba koja je kupila bebu kazala je policiji da "mnogi ljudi iz tog kraja šalju svoju djecu da ih drugi podižu", i da nije znala da je to ilegalno.

Kineski mediji procjenjuju da godišnje oko 200.000 djece u Kini bude kidnapovano i prodato preko interneta.

(NN/kurir.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodao novorođenu ćerku kako bi kupio ajfon

Izvor: B92, 09.Mar.2016, 10:37

Jedan Kinez osuđen je na tri godine zatvora, jer je svoju bebu od 18 dana prodao preko interneta kako bi kupio ajfon...Čovek koji se u medijima pominje samo kao “A Duan” iz provincije Fuđen na jugoistoku Kine, pronašao je kupca za svoju novorođenu ćerku putem društvene mreže QQ i od njega...

Nastavak na B92...

Prodao bebu za "ajfon"!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Mar.2016

Muškarac po imenu Duan iz Tongana (19) u jugoistočnoj Kini pronašao je putem društvenih mreža kupca za svoju tek rođenu kćerku od 18 dana. On je prodao bebu za 23 hiljade juana (3.200 evra), a, kako je priznao u policiji, za taj novac planirao je da kupi "ajfon" i motocikl...Dok je njegova žena...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.