Pešak polomio nos vozaču zbog sirene na raskrsnici

Izvor: Blic, 28.Maj.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešak polomio nos vozaču zbog sirene na raskrsnici

Raskrsnica Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice kod Futoške pijace bila je poprište obračuna kakav ne pamte novosadski policajci: pešak na prelazu Dražen S. (25), očigledno iznerviran zvucima sirene iz automobila pred semaforom, prišao je vozilu, kroz otvoreni prozor nekoliko puta je udario je pesnicom u glavu vozača Veselina L. (73) i slomio mu nos.

Veselin L. je na raskrsnici dve najprometnije saobraćajnice u gradu prekjuče oko 14 sati čekao da pešaci pređu, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je semafor pokazivao uslovno skretanje. Prema navodima iz istrage, starac je više puta zasvirao pešacima da ih ubrza. Njegovo "leganje na sirenu” je iznerviralo Dražena S., državljanina BiH sa prebivalištem u Novom Sadu, koji je potom prišao automobilu počeo vozača da udara pesnicom. Po uzimanju izjava od učesnika incidenta, policija je podnela krivičnu prijavu protiv pešaka, zbog sumnje da je teško povredio vozača. U policiji kažu da često ima obračuna među ljudima koji učestvuju u saobraćajnim nezgodama, ali da ne pamte slučaj da je pešak napao vozača. Policajci navode i da je među vozačima, ali i drugim učesnicima u saobraćaju, primetno povećano odsustvo tolerancije, što se svakodnevno može videti na ulici, posebno u saobraćajnom špicu ili pri većim gužvama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.