Novosadska policija u dve akcije zaplenila različite droge i oružje

Izvor: Radio 021, 27.Jan.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadska policija u dve akcije zaplenila različite droge i oružje

Novosadska policija pronašla oko 300 g različite droge u dve odvojene akcije.

U prvoj akciji pronađeno je 230 tableta "ekstazi", 11,36 grama kokaina, marihuana i amfetamin, novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge, digitalna vagica i pištolj "bereta", dok je u drugoj zaplenjeno 35 grama heroina i novac.

Droga, novac i pištolj nađeni su pretresom stanova na dve različite adrese u Novom Sadu, koje je koristio crnogorski državljanin J. M. (24). Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je osumnjičenom po nalogu tužioca odredila zadržavanje do 48 časova.

U drugoj akciji, policija je pronašla heroin i novac pretresom stana 24-godišnjeg Novosađanina, koji se tereti da je prodao dva paketića ovog praha 35-godišnjaku. Protiv 24-godišnjaka će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, dok će protiv 35-godišnjeg Novosađanina biti podneta krivična prijava.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Tuzlanski kanton: Pronađeno oružje i droga

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2016

TUZLA - Pretresom više lokacija na području Tuzlanskog kantona pronađeni su oružje i droga, a nekoliko lica je uhapšeno, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Tuzlanskog kantona...Pronađeni su puška M-48, lovačka puška dvocjevka, dva mobilna telefona, 52 manja pakovanja kanabisa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.