Izvor: Radio 021, 26.Avg.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju imovina Univerzal banke, na spisku i industrijski kompleks u Novom Sadu

Na prodaju su ponuđene 22 nekretnine Univerzal banke u stečaju, navedeno je u oglasu koji je danas objavila Agencija za osiguranje depozita.

Procenjena vrednost najskuplje, građevinskog zemljišta od 53 hiljade kvadratnih metara površine na Novom Beogradu, iznosi 3,1 miliona evra.

Među ponuđenim nekretninama je i zgrada poslovnih usluga od 949 kvadratnih metara u Beogradu čija je procenjena vrednost 1,8 miliona evra, dok je industrijski kompleks u Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Sadu procenjen na 1,2 miliona evra.

Na spisku ponuđenih su i nekretnine u Nišu, Vranju, Šapcu, Kragujevcu, Lučanima, Starčevu, Jagodini, Aleksincu, Kraljevu i Valjevu.

Prodaja nekretnina Univerzal banke u stečaju obavlja se javnim prikupljanjem ponuda koje se mogu dostaviti do 20. septembra, dok je javno otvaranje najavljeno za 27. septembar.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.