Mladić podleteo pod kamion na Čeneju, biciklista oboren u Vršačkoj

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2017, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić podleteo pod kamion na Čeneju, biciklista oboren u Vršačkoj

Tri osobe povređene su u isto toliko nezgoda na ulicama Novog Sada u toku jučerašnjeg dana.

Devetnaestogodišnji momak na motoru povređen je u nezgodi koja se oko 14:30 dogodila na Međunarodnom putu, na Čeneju. Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, mladić je zadobio višestruke kontuzione povrede, zbrinut je na licu mesta po protokolu za traumu i prevezen u Urgentni centar. Kako za 021 potvrđuju u policiji, mladić je podleteo pod kamion sa prikolicom na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << putu i prošao sa višestrukim povredama po celom telu.

Tridesettrogodišnji biciklista povređen je u nezgodi koja se oko 16:15 dogodila na uglu Futoškog puta i Vršačke ulice. Zadobio je povrede glave, grudnog koša i noge, a lekarske ekipe su ga zbrinule i prevezle u Urgentni centar.

Devetnaestogodišnja devojka zadobila je lakše povrede glave u nezgodi koja se oko 18:45 dogodila u Hajduk Veljkovoj ulici. Kako dodaje dr Bursać, nakon inicijalnog zbrinjavanja hitna pomoć ju je prevezla u Urgentni centar.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.