Mladić podleteo pod kamion na Čeneju, biciklista oboren u Vršačkoj

Tri osobe povređene su u isto toliko nezgoda na ulicama Novog Sada u toku jučerašnjeg dana.
Devetnaestogodišnji momak na motoru povređen je u nezgodi koja se oko 14:30 dogodila na Međunarodnom putu, na Čeneju. Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, mladić je zadobio višestruke kontuzione povrede, zbrinut je na licu mesta po protokolu za traumu i prevezen u Urgentni centar. Kako za 021 potvrđuju u policiji, mladić je podleteo pod kamion sa prikolicom na putu i prošao sa višestrukim povredama po celom telu.
 
Tridesettrogodišnji biciklista povređen je u nezgodi koja se oko 16:15 dogodila na uglu Futoškog puta i Vršačke ulice. Zadobio je povrede glave, grudnog koša i noge, a lekarske ekipe su ga zbrinule i prevezle u Urgentni centar.
 
Devetnaestogodišnja devojka zadobila je lakše povrede glave u nezgodi koja se oko 18:45 dogodila u Hajduk Veljkovoj ulici. Kako dodaje dr Bursać, nakon inicijalnog zbrinjavanja hitna pomoć ju je prevezla u Urgentni centar.
  • :/

    20.09.2017 12:58
    -
    Stavljaj semafor!

    *kraj sarkazma*
  • Mmm

    20.09.2017 11:08
    Saobracaj u gradu - glava u torbi
  • Tannhauser

    20.09.2017 10:15
    Ja sam i biciklista i vozač i prolazim redovno preko te raskrsnice u Vršačkoj. Tačno je da je vozač bio dužan da propusti biciklistu ali to je ponekad jako teško izvesti u praksi jer mora dobro da se pazi na vozila koja se zaleću iz suprotnog pravca i jako malo ostaje vremena da se pogleda biciklistička traka sa desne strane. Pešaci nisu problem jer su na metar od semafora ali biciklista se zaleti i ako je lošija preglednost, eto nevolje.
    Moja poenta je da i biciklisti i pešaci moraju da uspore kad prelaze pešački jer ako na zeleno pretrčavaju ili voze bicikl sa 20km/h, pre ili kasnije i najsavesniji vozač će ih prevideti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika

Novosađanin uhapšen zbog oružja i droge

Novosadska policija uhapsila je A. B. (56) iz ovog grada, zbog sumnje na nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.