Izvor: Radio 021, 10.Sep.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Nedimović u emisiji citirao rečenicu Kristijana Golubovića iz "Vidimo se u čitulji"

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović gostovao je danas u jutarnjem programu televizije Hepi i tokom gostovanja citirao Kristijana Golubovića.

Naime, tok razgovora je otišao toliko daleko da je ministar voditelja Milomira Marića upitao da li igra igre na sreću, na šta je dobio negativan odgovor, a onda je ministar uzvratio da ako već ne igra, ne može ništa ni dobiti.

Marić je na to rekao da se nešto može postići samo mukotrpnim radom, iako svi kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da se od rada niko nije obogatio. Na ovu Marićevu opasku ministar je nastavio rečenicu rekavši: "Hiljade i hiljade sklekova."

Ova rečenica je inače poznata po tome što ju je izgovorio Kristijan Golubović, poznat po nizu teških krivičnih dela, i jedan od "junaka" kultnog dokumentarca oko srpskim kriminalcima 90-tih - "Vidimo se u čitulji".

"Treninzi, masovni treninzi iz dana u dan, hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka, bežanje u zdrav razum... Bile su hiljade i hiljade sklekova, a sada su milijarde i milijarde. Već radim milione i milione sklekova koji polako prelaze u milijarde. Ja bih sada mogao da radim dva sata sklekove i to bi bio uvod za jedan lakši trening", pričao je Golubović u filmu.



Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NEVERICA U JUTARNJEM PROGRAMU! Ministar citirao Kristijana Golubovića?! MARIĆ U ŠOKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019

Replika iz poznatog filma o devedesetim godinama..Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović gostovao je u jutarnjem programu kod Milomira Marića, a tokom razgovora dotakli su temu o igrama na sreću...Ministar je u šali Marića upitao da li ih igra, na šta je dobio negativan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.