NEVERICA U JUTARNJEM PROGRAMU! Ministar citirao Kristijana Golubovića?! MARIĆ U ŠOKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVERICA U JUTARNJEM PROGRAMU! Ministar citirao Kristijana Golubovića?! MARIĆ U ŠOKU (VIDEO)

Replika iz poznatog filma o devedesetim godinama

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović gostovao je u jutarnjem programu kod Milomira Marića, a tokom razgovora dotakli su temu o igrama na sreću.

Ministar je u šali Marića upitao da li ih igra, na šta je dobio negativan odgovor, a onda je uzvratio da ako ne igra - ne može ništa ni dobiti.

Poznati novinar je na to rekao da se nešto može postići samo mukotrpnim radom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iako svi kažu da se od rada niko nije obogatio, na šta se ministar nadovezao krilaticom: "Hiljade i hiljade sklekova."

Tu rečenicu je, inače, izgovorio Kristijan Golubović u dokumentarnom filmu "Vidimo se u čitulji", i iako je poznat po brojnim originalnim izjavama, ova je najpoznatija.

- Treninzi, masovni treninzi iz dana u dan, hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka, bežanje u zdrav razum... Bile su hiljade i hiljade sklekova, a sada su milijarde i milijarde. Već radim milione i milione sklekova koji polako prelaze u milijarde.

- Ja bih sada mogao da radim dva sata sklekove i to bi bio uvod za jedan lakši trening - pričao je Golubović u filmu.

BONUS VIDEO: Najlepša provalnica na svetu je VRELA HRVATICA: Procurio snimak njene PLJAČKE, a ono što je rekla na sudu ostaviće vas u ŠOKU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.