Izvor: Luftika.rs, 16.Jul.2020, 10:22

Maska belgijske ministarke zdravlja je hit dana na internetu

Belgijska ministarka zdravlja Megi De Blok u utorak je u parlamentu nosila neobičnu masku za lice kojom je privukla pažnju medija, a njene fotografije su momentalno postale viralne na društvenim mrežama.
Na maski Megi De Blok je isprintano njeno lice.
Fotografiju s maskom na licu stavila je na svoj Twitter profil i napisala da sav prihod od prodaje maski ide u humanitarne svrhe.
U subotu je Belgija uvela obavezu nošenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << zaštitnih maski u mnogim zatvorenim prostorima, uključujući prodavnice, bioskope i muzeje.
Belgija, koja je po smrtnosti od koronavirusa bila među državama srednje veličine najteže pogođena kovidom 19, uspela je da pandemiju stavi pod kontrolu i juče je prvi put od 10. marta objavila da nema nijedne žrtve.
Belgijski lekari okrenuli leđa premijerki i promenili tok pandemije

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.