Belgijska ministarka zdravlja i njena neobična maska FOTO

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 16:52

Belgijska ministarka zdravlja i njena neobična maska FOTO

Belgijska ministarka zdravlja Megi De Blok u utorak je u parlamentu nosila neobičnu masku za lice kojom je privukla pažnju medija.

Na maski je odštampano njeno lice.

Fotografiju s maskom okačila je na svoj Tviter profil i napisala da sav prihod od prodaje maski ide u humanitarne svrhe.

Belgija, koja je po smrtnosti od koronavirusa bila među državama srednje veličine najteže pogođena kovidom 19, uspela je da pandemiju staviti pod kontrolu i juče je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi put od 10. juna objavila da nema nijedne žrtve.

U Belgiji koja ima 11,5 miliona stanovnika, broj smrti iznosio je 850 na milion što je, s izuzetkom državice San Marino, najveća stopa smrtnosti u svetu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.