Izvor: Radio 021, 01.Jan.2020, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačetom odsekao deo ruke meštaninu sela kod Apatina

Apatinac R. R. (46) u utorak je mačetom odsekao ruku do lakta Prigrevčaninu D.Č. (66).

Povređeni čovek hitno je prebačen u Klinički centar Vojvodine, gde doktori čine sve da mu spasu ruku.

Napadač je uhapšen i određen mu je pritvor.

Ovaj incident zbio se oko 14 časova u dvorištu porodične kuće D. Č. u Prigrevici. Apatinac je, prema informacijama izvora bliskog istrazi, najverovatnije došao kako bi se obračunao sa sinom povređenog muškarca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a koji je osumnjičen da mu je pre dvadesetak dana zapalio pčelinjak, pričinivši mu ogromnu materijalnu štetu, piše portal "Nove apatinske novine".

Prigrevčanin je, navodno, stao u zaštitu sina, na koga je Apatinac nasrnuo mačetom, i tom prilikom zadobio tešku povredu ruke.

"Šokirao sam se kad sam čuo šta se zbilo. Pretpostavljam da se Roland razočarao u sistem, jer je tužilac odustao od službenog gonjenja piromana i uputio ga da angažuje advokata i privatno pokrene tužbu. Planirali smo da ovih dana odemo na razgovor kod tužioca oko toga... Ne znam, valjda mu se sve to skupilo", priča Rade Stevanović, predsednik Društva pčelara "Apatin".

Kako je "Blic" već pisao, pčelaru je za nekoliko meseci izgorela jedna kamp kućica, a u tri navrata izbijali su požari na pčelinjacima.

Istraga je u toku.

Autor: Nove apatinske novine, Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.