Mačetom odsekao deo ruke meštaninu sela kod Apatina, povređeni muškarac nakon operacije u stabilnom stanju

Apatinac R. R. (46) u utorak je mačetom odsekao ruku do lakta Prigrevčaninu D.Č. (66).
Mačetom odsekao deo ruke meštaninu sela kod Apatina, povređeni muškarac nakon operacije u stabilnom stanju
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Povređeni čovek hitno je prebačen u Klinički centar Vojvodine, a kako za 021 navode u ovoj zdravstvenoj ustanovi, on je primljen sa višestrukim teškim povredama i nakon kompletne dijagnostike i operativnog zbrinjavanja, stabilan je i nalazi se na daljem lečenju u KCV.
 
Napadač je uhapšen i određen mu je pritvor.
 
Ovaj incident zbio se oko 14 časova u dvorištu porodične kuće D. Č. u Prigrevici. Apatinac je, prema informacijama izvora bliskog istrazi, najverovatnije došao kako bi se obračunao sa sinom povređenog muškarca, a koji je osumnjičen da mu je pre dvadesetak dana zapalio pčelinjak, pričinivši mu ogromnu materijalnu štetu, piše portal "Nove apatinske novine".
 
Prigrevčanin je, navodno, stao u zaštitu sina, na koga je Apatinac nasrnuo mačetom, i tom prilikom zadobio tešku povredu ruke.
 
"Šokirao sam se kad sam čuo šta se zbilo. Pretpostavljam da se Roland razočarao u sistem, jer je tužilac odustao od službenog gonjenja piromana i uputio ga da angažuje advokata i privatno pokrene tužbu. Planirali smo da ovih dana odemo na razgovor kod tužioca oko toga... Ne znam, valjda mu se sve to skupilo", priča Rade Stevanović, predsednik Društva pčelara "Apatin".
 
Kako je "Blic" već pisao, pčelaru je za nekoliko meseci izgorela jedna kamp kućica, a u tri navrata izbijali su požari na pčelinjacima.
 
Istraga je u toku.
  • Pcela

    12.06.2020 03:56
    Istina i samo istina
    Osumnjiceni za paljenje kosnica verovatno nikad nece da odgovara. Protiv pandura koji su radili na slucaju podnete krivicne prijave za zlostavljanje i montiranje slucaja. A kako je lik prosao lekarski za lovca to je zanimljivo za ispitati...??? Dobar advokat ne znaci i da nece da odgovara za svoje postupke! Nastavice se jer istina je tamo negde...
  • Teksasan

    03.01.2020 16:27
    Za buduceg iseljenika
    Druze, nadam se da se ne iseljavas u USA, pogotovo ne u Teksas ili u Arizonu jer bi tamo gazda imanja, ako bi te uhvatio na delu, ladno ubio I za to ne bi uopste odgovarao pred zakonom!!!! Toliko o time u Americi.
    A da se ja pitam, tog gmaza sto je zapalio kosnice, bih poslao na visegodisnju robiju zbog toga!
  • Zaštitite pčele

    02.01.2020 21:25
    Pčele bitne za opstanak čoveča
    gde je zakon koji kaznjava unistavnje pčela ????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".