Lalatović: Daćemo sve od sebe da ostvarimo naše snove

Izvor: Radio 021, 17.Avg.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Daćemo sve od sebe da ostvarimo naše snove

Trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da će njegovi igrači utrošiti i poslednji atom snage u utakmicama sa AZ-om iz Alkmara kako bi se novosadski tim plasirao u grupnu fazu Lige Evrope.

Vojvodina u četvrtak 18. avgusta na Karađorđu dočekuje holandski AZ u plej-ofu za Ligu Evrope, dok je revanš za sedam dana u Alkmaru.

Lalatović kaže da u timu nema povređenih ni kažnjenih, i da se ambicija Vojvodine ove sezone vrlo dobro zna.

- Želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da obradujemo sve Novosađane i da ostvarimo istorijski rezultat, da se nadmećemo sa najboljim timovima u Ligi Evrope. Naš san i naša ambicija su poznati, a kad se nešto jako želi obično se to i ostvari. Nadam se da ćemo u dvomeču sa Holanđanima pokazati da vredimo, igramo jako dobro i imamo pravo da sanjamo. Neće biti lako, ali verujemo u sebe i puni smo samopouzdanja. Trujić i Babić su se oporavili od lakših povreda i treniraju maksimalnim intenzitetom - rekao je strateg crveno-belih.

On je naveo da će Vojvodina igrati napadački kako je navikla publika i dodao da će igračima jako značiti podrška punog Karađorđa. - Šanse su podjednake i nikom ne želim da dam ni promil više izgleda u odnosu na momke koje vodim - kazao je Lalatović.

Meč Vojvodina - AZ igra se u četvrtak sa početkom u 20 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.