Kreativna radionica Pod senkom Ajfelovog tornja u subotu u GMS

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreativna radionica "Pod senkom Ajfelovog tornja" u subotu u GMS

Kreativna radionica "Pod senkom Ajfelovog tornja" održaće se u subotu, 24. februara, u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1.

Slike Bogdana Šuputa "Kafana u Parizu" i Peđe Milosavljevića "Krovovi Pariza" deci će preneti atmosferu grada svetlosti i ljubavi. Mališani će saznati kako su se ovi slikari pre mnogo godina provodili na putovanju u Pariz i kakve su im se zgode i nezgode dešavale.

Na kraju će napraviti kolaž od fotografija i slika Bogdana Šuputa i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Peđe Milosavljevića, kao i fotografija s motivima Pariza, kako bi ovekovečili njihove pariske avanture.

Radionica je otvorena za svu decu uzrasta od pet do 11 godina. Cena ulaznice je 150 dinara.

Program će početi u 11 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Kreativna radionica "Pod senkom Ajfelovog tornja" danas u GMS

Izvor: Radio 021, 24.Feb.2018, 08:52

Kreativna radionica "Pod senkom Ajfelovog tornja" održaće se danas u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1...Slike Bogdana Šuputa "Kafana u Parizu" i Peđe Milosavljevića "Krovovi Pariza" deci će preneti atmosferu grada svetlosti i ljubavi. Mališani će saznati kako su se ovi slikari pre mnogo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.