Izvor: Luftika.rs, 24.Jun.2021, 13:28

Italijani bi da grade zabavni park u Novom Sadu, ideju predstavili s Bikovićem u glavnoj ulozi

Predstavnici Gardalanda, najvećeg zabavnog parka u Italiji i jednog od najvećih u Evropi, posetili su Novi Sad, objavio je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
– U društvu Miloša Bikovića predstavili su park koji bi trebalo da nikne na teritoriji Novog Sada. Njihove ideje o razvoju ovog izuzetnog mesta za zabavu cele porodice zvuče veoma interesantno, a investicija bi doprinela snažnom širenju turističke ponude ne samo našeg grada već cele zemlje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Zabavni park Gardaland u Italiji godišnje poseti i do tri miliona ljudi, što najbolje svedoči o perspektivi ovog projekta. Trudimo se da Novi Sad bude idealan grad za sadržajan porodični život i podržaćemo svaku aktivnost koja tome doprinosi – napisao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)


Da li je Biković unajmljen od strane italijanske kompanije da bude zaštitno lice projekta ili je u pitanju neki drugi aranžman, još uvek nije objavljeno. Poznato je da se u ranoj fazi karijere mladi glumac pojavljivao u reklami za, kako se mislilo, organsku farmu Jovanjica. Kasnije se ispostavilo da je na toj farmi otkrivena najveća plantaža marihuane u Evropi. Čuvena neartikulisana gluma Bikovića u ovoj kampanji za Jovanjicu i danas je predmet pošalice među ljudima, a često se mogu čuti komentari kako je glumac, kako bi se uživeo u ulogu, sigurno probao neki od čuvenih “organskih” Koluvijinih proizvoda.

Novi Sad uskoro dobija svoj prvi akvapark, ali zato najveći na Balkanu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.