Magazin Novi Sad

Italijani bi da grade zabavni park u Novom Sadu, ideju predstavili s Bikovićem u glavnoj ulozi

gardaland-zabavni-park

Predstavnici Gardalanda, najvećeg zabavnog parka u Italiji i jednog od najvećih u Evropi, posetili su Novi Sad, objavio je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

– U društvu Miloša Bikovića predstavili su park koji bi trebalo da nikne na teritoriji Novog Sada. Njihove ideje o razvoju ovog izuzetnog mesta za zabavu cele porodice zvuče veoma interesantno, a investicija bi doprinela snažnom širenju turističke ponude ne samo našeg grada već cele zemlje. Zabavni park Gardaland u Italiji godišnje poseti i do tri miliona ljudi, što najbolje svedoči o perspektivi ovog projekta. Trudimo se da Novi Sad bude idealan grad za sadržajan porodični život i podržaćemo svaku aktivnost koja tome doprinosi – napisao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Da li je Biković unajmljen od strane italijanske kompanije da bude zaštitno lice projekta ili je u pitanju neki drugi aranžman, još uvek nije objavljeno. Poznato je da se u ranoj fazi karijere mladi glumac pojavljivao u reklami za, kako se mislilo, organsku farmu Jovanjica. Kasnije se ispostavilo da je na toj farmi otkrivena najveća plantaža marihuane u Evropi. Čuvena neartikulisana gluma Bikovića u ovoj kampanji za Jovanjicu i danas je predmet pošalice među ljudima, a često se mogu čuti komentari kako je glumac, kako bi se uživeo u ulogu, sigurno probao neki od čuvenih “organskih” Koluvijinih proizvoda.

Novi Sad uskoro dobija svoj prvi akvapark, ali zato najveći na Balkanu

Čitajte Luftiku na Google vestima

1.6K Share
1.6K Share
Share via
Copy link