Gradonačelniku predstavljen zabavni park koji će biti u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2021, 11:39

Gradonačelniku predstavljen zabavni park koji će biti u Novom Sadu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević objavio je na svom instagram profilu da su predstavnici Gardalanda, najvećeg zabavnog parka u Italiji i jednog od najvećih u Evropi,  predstavili park koji bi trebalo da nikne na teritoriji Novog Sada. Predstavljanju je prisustvovao i glumac Miloš Biković.

Zabavni park Gardaland u Italiji godišnje poseti i do tri miliona ljudi, a gradonačelnik kaže da to najbolje svedoči o perspektivi ovog projekta.

"Trudimo se da Novi Sad bude idealan grad za sadržajan porodični život i podržaćemo svaku aktivnost koja tome doprinosi", rekao je Vučević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Italijani zainteresovani za izgradnju zabavnog parka u Novom Sadu, ne zna se gde

Izvor: Radio 021, 24.Jun.2021

Predstavnici Gardalenda, najvećeg zabavnog parka u Italiji, razgovarali su sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem o izgradnji zabavnog parka u Novom Sadu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.