Internetom se širi priča da je devojka silovana u Beogradu, MUP tvrdi da nema prijave

Izvor: Radio 021, 22.Okt.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internetom se širi priča da je devojka silovana u Beogradu, MUP tvrdi da nema prijave

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je povodom pojedinih objava na društvenim mrežama u kojima se navodi da se "na uglu Sarajevske i Nemanjine ulice u Beogradu dogodilo silovanje sedamnaestogodišnje devojke od strane migranata na očigled brojnih prolaznika", da na teritoriji Beograda nije evidentiran ovakav događaj.

"Ne samo da MUP-u nije prijavljeno silovanje, već ni jedna zdravstvena ustanova na teritoriji Beograda nije evidentirala ništa slično, odnosno niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je imala intervenciju na terenu niti je primila pacijenta zbog ovakvog događaja, iako se u pomenutim objavama navodi 'da je devojčica ostala da leži na zemlji, posle su stigli lekari'", navodi se u saopštenju policije.

Policija će obaviti razgovor sa osobama koje su ove navode objavile na društvenim mrežama. 

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP negirao navode o napadu migranta na devojku u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2018

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je, povodom navoda na društvenim mrežama da se "na uglu Sarajevske i Nemanjine ulice u Beogradu dogodilo silovanje 17-godišnje devojke od strane migranata na očigled brojnih prolaznika", da na teritoriji Beograda nije evidentiran ovakav događaj...Ne samo...

Nastavak na N1 televizija...

Policija demantovala silovanje maloletnice, ispituju se navodi na društvenim mrežama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2018

Povodom pojedinih objava na društvenim mrežama u kojima se navodi da se "na uglu Sarajevske i Nemanjine ulice u Beogradu dogodilo silovanje sedamnaestogodišnje devojke od strane migranata na očigled brojnih prolaznika", Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da na teritoriji Beograda nije evidentiran...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.