Gradske vlasti podržale policiju u zabrani okupljanja

Izvor: RTS, 24.Sep.2009, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradske vlasti podržale policiju u zabrani okupljanja

Gradske vlasti u Novom Sadu pozdravile su odluku policije da zabrani okupljanje navijača Vojvodine i Crvene zvezde u centru glavnog grada Vojvodine.

Novosadska policija zabranila je navijačima fudbalskih klubova Vojvodina i Crvena zvezda okupljanje u centru Novog Sada, pred susret te dve ekipe u nedelju, u šestom kolu Super lige Srbije.

U saopštenju policije se navodi da je okupljanje navijača zabranjeno, jer su se ranije međusobno fizički sukobljavali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Policija je dodala da se na zabranu odlučila imajući u vidu eskalaciju nasilja na sportskim priredbama i povodom njih u poslednjih mesec dana.

U današnjem saopštenju za javnost iz Kabineta gradonačelnika navodi se da će gradske vlasti preduzeti sve mere koje sprečavaju narušavanje javnog reda i mira, odnosno štite ličnu i imovinsku sigurnost svih građana.

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u nedelju od 16 sati.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.