Izvor: Radio 021, 01.Mar.2021, 10:38

FOTO, VIDEO: Gužve u saobraćaju u centru Novog Sada zbog radova koji će trajati dve nedelje

U najužem centru Novog Sada od jutros se beleže saobraćajne gužve zbog radova na kanalizacionoj mreži na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Jevrejske ulice.

Kako su se uverili reporteri 021.rs, zatvoren je deo desne trake Bulevara Mihajla Pupina u delu od Arene do raskrsnice sa Jevrejskom, kao i deo pomenute raskrsnice, a saobraćaj je preusmeren na drugu traku Bulevara i sužen u obe trake Uspenske ulice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Usled ovih izmena u saobraćaju, dolazi do suženja na Bulevaru Mihajla Pupina kod Bazara što dovodi do formiranja kolone do posle raskrsnice sa Banovinom, a kolone vozila su vidljive i u Ulici Žarka Zrenjanina, dok se iz drugog pravca povremeno kolone stvaraju u Jevrejskoj, kao i u Šafarikovoj, Ulici Jovana Subotića do posle Miletićeve, kao i u Vojvode Bojovića za skretanje u Jovana Subotića.

Na ulicama se nalaze i saobraćajni policajci, ali zbog velikog broja vozila koji prolaze ovim delom Bulevara Mihajla Pupina, posebno autobusa GSP-a, što je nekoliko linija sa zglobnim vozilima, gužve je skoro nemoguće izbeći.

Pomenimo i da su zbog radova i izmeštanja autobuske stanice zatvorena skoro sva parking mesta na Bulevaru Mihajla Pupina, u delu kod Bazara i bioskopa Arena.

Podsetimo da bi radovi na kanalizacionoj mreži na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Jevrejske trebalo da potraju 15 dana, o tome više OVDE, a oni su istovremeno i deo uređenja Pozorišnog trga koje će trajati devet meseci. O tome više OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Novi izgled Pozorišnog trga i Uspenske ulice, radovi će trajati devet meseci

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2021

Radovi na uređenju Pozorišnog trga počeli su danas rekonstrukcijom kanalizacione mreže na uglu Jevrejske ulice i Bulevara Mihajla Pupina, a čeka nas nekoliko meseci saobraćajnih gužvi...Devet meseci će ukupno trajati radovi na uređenju ovog dela gradskog jezgra, veličine blizu sedam hektara....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.