Izvor: Radio 021, 03.Jun.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Težak udes u Apatinu, povređeno šestoro dece

Osam osoba, od kojih je šestoro maloletnika, povređeno je u sinoćnjem sudaru kombija i automobila na raskrsnici ulica Svetog Save i Miće Radakovića u Apatinu.

Kako Radio Dunav saznaje, u sudaru kombija i "juga" povređeno je i dvoje maloletnika koji su u tom trenutku prolazili raskrsnicu na biciklu. U kombiju je bilo ukupno petoro putnika, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je u "jugu" bio samo vozač.

Na mesto udesa izašli su policija i vozila Hitne pomoći. Četvoro povređenih prebačeno je u Opštu bolnicu Sombor, a četvoro je prevezeno u Novi Sad. Njihovo zdravstveno stanje je i dalje teško.

Prema prvim informacijama, uzrok udesa je neustupanje prvenstva prolaza.

Autor: Radio Dunav

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Osmoro povređenih u saobraćajnoj nesreći u Apatinu

Izvor: 025info.rs, 03.Jun.2019

Četiri osobe teško, a četiri lakše, od kojih šest maloletnika sinoć je povređeno u sudaru kombija i automobila koji se dogodio oko 22:30 u Apatinu, na raskrsnici ulica Svetog Save i Miće Radakovića.    Nesreća se dogodila kada se vozilo VW Transporter somborskih tablica koje se kretalo...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.