Izvor: Radio 021, 25.Dec.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Policija traži pomoć građana u potrazi za osumnjičenim za otmicu u Nišu

Policija intenzivno traga za muškarcem sa fotografije koji se sumnjiči za otmicu na teritoriji Niša.

U saopštenju MUP-a navodi se da je taj čovek poslednji put viđen u okolini Кnjaževca.

Policija poziva građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije i imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili druge informacije koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.

Policija nije saopštila ime osumnjičenog, a prema pisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << medija on je ranije osuđivan za silovanje.

Meštani organizovano krenuli u potragu za devojčicom

Meštani Brzog Broda kod Niša organizovano su danas krenuli u potragu za Monikom Karimanović (12) koja je pre šest dana nestala na putu od svog doma u Suvom Dolu do osnovne škole u Brzom Brodu. Meštani su rekli da su se organizovali kako bi pomogli policiji da što pre pronađe nestalu devojčicu.

"Zadovoljni smo kako policija traži devojčicu, uključena je i žandarmerija i psi tragači, ali hoćemo da dete dovedemo kući što pre", rekao je Vedran Osmanović iz Brzog Broda.

Roditelji su apelovali na sve meštane Niša i okoline da prijave policiji ukoliko vide devojčicu tamne kose i očiju, visine 170 centimetara, koja je u momentu nestanka imala belu bluzu, crnu jaknu i crne pantalone.

Autor: 021.rs, N1, Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.