Izvor: Radio 021, 13.Avg.2020, 16:38

Dve žene i dve devojčice uhapšene zbog sumnje da su obijale stanove i ukrale devet miliona dinara

Policija je u Nišu uhapsila dve žene i dve devojčice stare 14 i 15 godina zbog sumnje da su provalile u četiri stana u tom gradu iz kojih su ukrale oko devet miliona dinara i veću količinu nakita, saopštio je MUP Srbije.

Uhapšene su A.Đ. (23) i D.J. (35) koje su osumnjičene da su sa maloletnicama tokom avgusta polomile brave na ulaznim vratima četiri stana iz kojih su ukrali novac i nakit.

Osumnjičene su da su provalile u još jedan stan u Nišu, iz kog ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nisu uzele, kao i da su pokušale da provale u još dva stana. Pretresom kuće u kojoj su njih četiri neprijavljeno boravile u Staroj Pazovi, policija je pronašla četiri ručna sata i veću količinu zlatnog nakita.

Policija je u kući zatekla M.N. kod koga je pronašla manju količinu marihuane, pa će protiv njega podneti krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje droga. Osumnjičenima A.Dj, D.J. i M.N. je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivične prijave, biće privedeni nadležnim tužilaštvima.

Maloletnice su, uz krivičnu prijavu, privedene Višem javnom tužilaštvu u Nišu na čiji predlog im je sudija za prethodni postupak Višeg suda u tom gradu odredio pritvor do 30 dana.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žene i maloletnice obijale brave i krale po stanovima

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Avg.2020

Sumnja se da su A. Đ, D. J. i maloletnice polomile brave na ulaznim vratima četiri stana u Nišu iz kojih su ukrale oko 9 miliona dinara i veću količinu nakita...Kako su potvrdili u PU Niš, policija je u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su A. Đ. (1997), D. J. (1985) i maloletnice...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.