Stara Pazova: Uhapšene dve žene i dve devojčice zbog provala i sumnje da su ukrale 9 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2020, 08:29

Stara Pazova: Uhapšene dve žene i dve devojčice zbog provala i sumnje da su ukrale 9 miliona dinara

23-godišnja A.Đ. I 35-godišnja D.J. i dve devojčice uzrasta 14 i 15 godina koje su neprijavljeno boravile u jednoj kući u Staroj Pazovi uhapšene su zbog sumnje da su u Nišu provalile u četiri stana i ukrale oko 9 miliona dinara i veću količinu nakita, saopštio je MUP Srbije.

Policija je prilikom pretresa kuće u Staroj Pazovi pronašla četiri ručna sata i veću količinu ukradenog zlatnog nakita. U kući je zatečen i M.N. kod koga je pronađena manja količina marihuane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << te će protiv njega biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje droga.

Maloletnice su, uz krivičnu prijavu, privedene Višem javnom tužilaštvu u Nišu na čiji predlog im je sudija za prethodni postupak Višeg suda u tom gradu odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.