Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Nov.2023, 11:01

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду 22. новембар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 22. новембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
СЛАБ ПРИТИСАК ВОДЕ У ЧИТАВОМ ГРАДУ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #vestinovisad #novisadvesti
♬ original >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << sound – gradskeinfo
СЛАБ ПРИТИСАК ВОДЕ У ЧИТАВОМ ГРАДУ Због планираних радова на реконструкцији цевовода у Фабрици воде, од шест сати ујутру ће у целој дистрибутивној мрежи бити ослабљен притисак, а постоји могућност да ће доћи и до повремених прекида у испоруци воде. Стабилизација се очекује у четвртак, 23. 11, у касним вечерњим сатима.
РЕСТАУРАЦИЈА СПОМЕНИКА ЧИКА ЈОВЕ ЗМАЈА У СРЕМСКОЈ КАМЕНИЦИ Данас почињу конзерваторско-рестаураторски радови на споменику Јована Јовановића Змаја на централном тргу у Сремској Каменици.
„САВА МРКАЉ – РЕФОРМАТОР СРПСКЕ ЋИРИЛИЦЕ“ У КАЋУ Данас са почетком у 18 часова, у Библиотечком огранку „Ђура Јакшић“ у Каћу, одржаће се тематско вече посвећено Сави Мркаљу, реформатору српске ћирилице. Посетиоци ће том приликом моћи да погледају и изложбу „Сава Мркаљ – реформатор српске ћирилице“.
”13 РУЖА“ У КС СВИЛАРИ У 19 часова у Културној станици Свилара почиње пројекција шпанског филма ”13 ружа”. У питању је истинита прича о тринаест потпуно нормалних младих жена које су претрпеле оштра испитивања и стављене у затвор под измишљеним оптужбама да су помагале побуну против Франка 1940-их. њих тринаесторо су убрзо погубљени без икаквог трага доказа о било каквом неправедном поступању.
”МАЛО ВРЕМЕНА ИЗМЕЂУ“ У ГАЛЕРИЈИ ПРОМЕТЕЈ Представљање књиге Мало времена између, аутора Властимира Безаревића, ће се одржати данас, у 18 часова, у галерији Прометеј.
ПОЗОРИШНИ РЕПЕРТОАР На малој сцени Позоришта младих у 15 часова и 30 минута игра се представа ”Метаморфозе“, док се на великој сцени истог позоришта у 19 часова и 30 минута игра представа ”Зашто их није бирга”.
У Српском народном позоришту на сцени Пера Добриновић у 14 часова игра се комад „Yes, yes, yes“, а у Новосадском позоришту у 13 часова најмлађа публика ће моћи да ужива у представи ”Аги и Ема”.
Све наведене представе изводе се у склопу позоришне манифестације ”Прекретница”.
БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР Средом новосадски биоскопи избацују репертоар за наредну седмицу па ћете сигурно пронаћи неки филм који ће вам бити интересантан. До тада, наша препорука је домаће остварење ”Овуда ће проћи пут”.
ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА Пред нама је, као и јуче, претежно кишан дан. Најнижа могућа температура износиће 4, док ће највише износити 10 степени целзијуса.
Drveće srušeno u olujama ide u dobrotvorne svrhe: JKP Gradsko zelenilo deli ogreve socijalno ugroženim porodicama (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду 22. новембар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.