Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Nov.2023, 11:03

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак, 21. новембар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 21. новембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
“Дан добављача 2023” одржаће се данас на Новосадском сајму #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #vestinovisad >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << #novisad
♬ original sound – gradskeinfo
ДАН ДОБАВЉАЧА 2023. “Дан добављача 2023” одржаће се данас на Новосадском сајму. Са преко 200 пријављених учесника Развојна агенција Војводине организује овај догађај са циљем да окупи и повеже домаће компаније и стране инвеститоре из сектора пратеће аутомобилске индустрије, метала, гуме, пластике и електронике који послују на територији АП Војводине.
EU INFO POINT EU Info Point у Новом Саду данас организује “Отворена врата” о програму Еразмус за младе предузетнике или оне који то тек планирају да постану. Одржавање “Отворених врата” планирано је у периоду 16 до 18 часова.
ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ Због планираних радова на електричној мрежи делови Новог Сада, Петроварадина и Ковиља у одређеним интервалима биће без струје.
ПРОДУЖЕТАК РАДОВА Подсећамо да је привремена измена режима саобрћаја у Улици Паје Марковића Адамова у Банатићу продужена до 27. новембра, док је обустава саобраћаја за теретна возила на главном путу кроз Сремске Карловце продужена до 22. новембра.
ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА Вечерас у Српском народном позоришту можете погледати представу “Поетеса” од 19 часова и 30 минута, док ћете прилику да погледате “Велику сеобу архиватора” имати од 20 часова.
На репертоару Позоришта младих вечерас вас очекују две представе. Представа “Ветар” у оквиру фестивала “Прекретница” почиње вечерас од 18 часова на Великој сцени, док је извођење представе “Сладолед” заказано за 20 часова на Малој сцени.
ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА У Новом Саду данас кишовито и хладније него јуче. Минимална предвиђена дневна температура изнносиће 6 степени, док је максималнна очекивана 9 степени целзијуса.
Најважније вести за сутра, од 10 часова, доноси вам колегиница Даница.
ANKETA: Koliko vi gledate televiziju? TV u Evropi popularniji nego u SAD, publika pretežno starije generacije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак, 21. новембар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду 22. новембар (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Nov.2023, 11:01

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 22. новембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.